Post by lihamribufor on Feb 10, 2022 18:52:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta kul igra z veliko mehurčkov, ki se pojavijo, hvala ustvarjalcu iger
Dostojna aplikacija za mehurčke, čeprav je problem z oglasi. Večino časa se prikaže zaslon pred oglasom, kot da se bo oglas naložil, oglas pa se nikoli ne, vendar pusti zaslon temen in ne morete uporabiti ojačitev. Aplikacija zahteva ponovni zagon, potem pa se ponovi. Potencial.
Odlična igra! Malo preveč oglasov.
Dobra igra, veliko različnih barv, enostavno poskakanje
Prevelik pritisk za plačilo dodatkov!
Nisem igral že dolgo, vendar je zaenkrat zabavno in sproščujoče in zelo uživam.
Pravkar sem ga prenesel, vendar sem te vrste iger igral že večkrat. V tem bi veliko bolj užival, če bi gumb za aplikacijo prišel na moj začetni zaslon.
Poskušal sem znova namestiti aplikacijo, ker se je vedno znova zapirala. Želel sem začeti znova, vendar me samo vrne tja, kjer sem bil, ko sem ga odstranil
Zabavno je, a oglasov je preveč
To je zelo odvisno
Igra mi je všeč, premika se z dobrim tempom, vendar so mi jo ubili oglasi, po vsaki igri je oglas, tako da bom igro odstranil. Samo da veste, ko ljudje naložijo igro, razumemo oglase, toda ko je vsaka igra veliko, se ljudje razjezijo in samo izbrišejo igro, po drugi strani pa se prikaže oglas, recimo po vsakih 4 igrah, potem ne bi bil problem...
Zabavna igra, vendar so me dodatki izrinili. Razumem potrebo. Toda aplikacije, ki spodbujajo varanje in ves lgbtq, so me potisnile ven
V tej igri nimate dovolj brezplačnih zavojev na vsaki ravni, zelo težko je preiti skozi igro. Zaradi te situacije je niti ne želim več igrati. Vem, da je z vsako stopnjo težje, vendar bi morali dobiti možnost, da dobite več mehurčkov za nadaljevanje igre.
Premalo mehurčkov in preveč oglasov.
Resno nenavdušen ... aplikacija se kar naprej zapira ali ko gledate video, vas popelje nazaj na glavni zaslon, tako da izgubite raven, na kateri ste bili.. resne napake, ki jih včeraj ni bilo ... popolna šala!!! Dovolj slabo, da porabite več časa za gledanje nesmiselnih oglasov kot za igranje igre
Bilo je zabavno do višjih stopenj. Višja kot je raven, bolj se zanašate na umetno inteligenco in srečo kot na dejanske spretnosti. Plačal sem, da bi se izognil oglasom, a kljub temu sem še vedno dobival pojavna okna in obvestila za nakupe. Včasih sem sredi noči, zaradi česar se moj telefon ugasne in me zbudi. Všeč so mi takšne igre z mehurčki, zato sem ji dal veliko pasov, vendar sem na svojih mejah.
Bilo je ok, dokler nisi prišel na višje nivoje. Oglasi postajajo daljši in pogostejši z manj plačili, zato odstranjujem.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games החיים הטובים jkl
Aplikacija se zapre sredi igre in začne znova. Čudno, da sem dosegel 678 lvl. Kako izgubiti igralce!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Geduldsspiele qzgd
Všeč mi je ta igra, vendar me preseneti, ko poskušam gledati video, da dobim več mehurčkov. Zelo oteževalno.
Všeč mi je in vsa grafica
Dovolj spodobna igra, ZELO preveč dodatkov, da bi celo uživali v igranju. Odstranjeno
Malo je moteče, ko igram igro in se pojavi dodatek. Odstranite dodatke, ko nekdo igra vaše igre
Preveč oglasov, vendar brezplačnih, zato 2 zvezdici namesto 1
Kar naprej se zruši in potrebujem več poskusov, da ga ponovno odprem!!!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Slagalice auc
Uživam v gradnji strategije za prehod na naslednjo raven z najmanj potezami.
Ne zahteva nobene spretnosti. Samo $$$. Sovražim te vrste iger, ker te vedno znova namerno zajebejo z žogico napačne barve. Potrebujete samo zelenega? Vso srečo bo treba iti skozi 5 potez, da bi dobili zeleno žogo. Nočem plačati denarja, da bi samo napredoval v teh igrah. Predmeti, ki jih lahko uporabite pri gledanju neumnih oglasov, vam kasneje niti ne pomagajo, ker so določene uganke nanje imune. To je igra. Odstranjeno.
Super zabavno, a preveč oglasov
Odlična igra in porabim veliko časa za igranje. Sem pa zelo razočaran. Plačal sem za Premium Pass in je trajal kratek čas, nato pa sem se vrnil na prvotno brezplačno igro.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ধাঁধা ooy
Največja goljufija igra KADAR!!! Ko se boste dvignili na nivoje, vam bo VEDNO dajal žogice, ki se ne bodo igrale NIKOR, tako da je nemogoče napredovati, razen če: A. opravite nakupe v aplikaciji B. to raven igrate večno in gledate oglase dlje kot vi lahko igra igro. Pozabite...IZBRIŠI!!!!!
Preveč oglasov.
Mislim, da je zabavno! Hiter tempo, to je dobro (*****) M.W.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ধাঁধা ooy
Vsi moji kovanci so izginili in ta igra je postala dolgočasna. Ni zabavno.
Res hudo, samo sovražim, da je toliko oglasov, da je prevara