Post by lihamribufor on Feb 10, 2022 19:10:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Zakaj zahteva dostop do mojih fotografij/video datotek in moje lokacije???
Zgodba in grafika sta odlična, a IMHO igre ni mogoče rešiti brez uporabe vseh namigov. Prav tako je veliko "tekanja sem ter tja", kar se mi je zdelo dolgočasno in ponavljajoče. Bi pa poskusil katero koli nadaljevanje.
The Frostrune Piedzīvojumu spēles zecx
Zakaj potrebujete dostop do fotografij in medijev? Seveda večina iger zahteva odobritev, a ko je zavrnjena, je še vedno mogoče igrati. Toda ta igra se ne bo začela brez dovoljenja dostopa do medijev in fotografij.
Absolutno ni razloga za mojo lokacijo ali dostop do mojih datotek. Ne morete igrati, razen če ste pripravljeni ogroziti svojo varnost.
Ne morem je igrati več kot 5 minut. Če sploh vstopim. skoraj takoj se zruši.
Precej težka igra, nekaj res zelo zanimivih in izvirnih ugank. To je zelo odrasla igra v smislu, da zahteva razmislek. Dobro je vredno, vendar težko brez sprehoda
Minilo je nekaj časa, odkar sem igral igro point&click, a fant mi je bila všeč ta! Glasba, umetnost, grozljivi zvočni učinki, glasovno igranje ... vse na mestu. In ja, pojoči bojevniki ... sem njihov uradni oboževalec. Ali lahko kje najdemo pesem, ki jo pojejo? Všeč mi je bilo!
Frost Rune - sovražnik prejme 50 škode za zdravje in enako količino vzdržljivosti. Kdor je v polmeru škode, bo upočasnjen za 50%.
Zaenkrat dobro, a ZAKAJ ne zapolni celega zaslona? zakaj potrebujem Ogromen črn prazen prostor? prosim popravi.
Cooking Express : Cooking Chef Аркади iwky
Igra je bila videti super, vendar se je s silo zapirala. Moral sem ga izbrisati.
Zruši se vsakih nekaj minut. Odstranjeno.
Res lepa igra, vendar se zruši vsakih deset minut...
To je čudovita igra za pogled in v njej sem večinoma užival. Vendar se mi je zdelo moteče, da ni zemljevida, ki bi vam pomagal pri navigaciji. Kot je predlagal en recenzent, sem si s kamero telefona pomagal zapomniti stvari, kar je bilo koristno. Kot so povedali drugi recenzenti, bi rad imel možnost hitrega govora, ki je bil zelo počasen. Prav tako me je zelo motilo, da se igra ne bi začela, ne da bi se strinjal z dostopom do svojih kontaktov, lokacije itd. Strinjam se, potem sem izklopil podatke. To je velik razlog za dajanje 3 zvezdic.
Čudovita igra, všeč mi je grafika, stoey je tako neverjetna. Resnično uživam v tej igri, ki sem jo igral v enem dnevu in je neverjetna. Iskanje dodatnih iger
atmosferska igra in norveški občutek je bil drugačen in zanimiv. Zdelo se mi je, da je bilo treba kar naprej hoditi naprej in nazaj, nekoliko utrujajoče, potem pa sem se na neki točki zataknila – brez namigov ali namigov in brez poti naprej, kar je bilo žalostno.
Nepotrebna dovoljenja za igro brez povezave In smešno, kako je spletno mesto razvijalcev podjetje za marketinško analitiko in je domnevno v Kaliforniji, vendar stran o zasebnosti ni v angleščini in se zdi, da gre za strojno opremo ...
Ali ima ta igra kaj popraviti? , ne morem nadaljevati igre, ker ko sem bil na delu z volkom in sem lahko vedel, katerega izbrati na kamnu in sem imel pravi del za izbiro, se ne bo mogel nadaljevati! Upam, da boste to popravili, ker je to dobra igra!.
100 % brez povezave in brezplačno z eno zgodbo o več mestih. Visokokakovostna grafika, zvoki, glasba, pesmi. Dobro oblikovane uganke. Bil sem razburjen, ker so se rožnate lise premikale z enega mesta na drugega skupaj z zamrznjenim zaslonom. Slog igranja naprej in nazaj je trajal dolgo. Zbiranje nekaterih predmetov ni sovpadalo z njihova uporaba je še en zapravljavec časa, z leseno škatlo, ki se odpre na koncu igre. V spirit modu glasba je hrupna, ni gumba za izklop glasbe. Torbica in gumba za nazaj sta zmedena. Hvala.
veliko sem ter tja iskati karkoli bi moral narediti. dobra grafika razglednic
To je prva ocena, ki sem jo dal v trgovini Play, ker se nisem mogel upreti. Kapo dol razvijalcem za ustvarjalnost. Vse v tej igri je neverjetno, pa naj bo to grafika, zvok ali tema. Zaužije vas ure in ure. To igro smo igrali pred nekaj leti in jo znova prenesli, ker se ne moremo zadovoljiti. V play store je le nekaj takšnih iger. Najljubša pustolovska igra vseh časov. ❤
Šel sem na vse možne poti, ki sem jih lahko našel, in samo krožim. potrebujem ključ od omare v ledeni hiši. Neštetokrat sem bil na mrtvem kitu in na pokopališču ne najdem več potrebnih stvari
se zruši vsakič, ko odprem. prosim naredi potrebno
To je res super igra. Resnično te spodbudi, da raziščeš svoje okolje in ponuja ravno dovolj izziva, da poskušaš vse ugotoviti sam. Ponuja vam možnost pridobivanja namigov in namigi so predstavljeni v igri, tako da vam ni treba nalagati nečesa z drugega spletnega mesta. Prosim naredite več!!
Všeč mi je igra in njena nastavitev. vendar je napaka ustavila moje napredovanje. Ko bo napaka odpravljena, bom z veseljem spremenil svojo oceno na 5. Zdi se, da gumbi na škatli za konje ne delujejo. "tudi v fizičnem razmerju". sporoči mi, ko bo napaka odpravljena.
The Frostrune Aventura xgme
Zanimivo na začetku, vendar se res hitro naveličam, ker sem moral tolikokrat slediti potem igre, da sem našel predmete in dokončal zgodovino. Kakorkoli že, vredno je poskusiti.
Vredno igrati, dostojna grafika je izziv in zabava. Toda obtičalo se je, ko sem šel tako daleč, kje poiskati pomoč, je uspelo, čeprav je led ugotovil, da so trije pevci četrti pevci
Zelo lepa igra, obožujem nordijsko mitologijo po God Of War, zato sem mislil, da bi jo preizkusil. Resnično upam, da boste še naprej ustvarjali več takšnih iger ali celo pustolovščino, ki temelji na grški mitologiji. 😃
Odlična zgodba, čudovita umetniška dela in glasba! Uganke so bile precej kreativne, dovolj težke, da sem pomislil, a ne frustrirajoče. Čudovita igra!
Odstranjeno. Želel sem dostop do svojih osebnih datotek. mislim res? Za kaj ga potrebujete razvijalci? Prepričan sem, da bo odgovor nekaj takega kot bla bla, da bo igra delovala. Ni v redu. To naj bi bila igra in ne vohunsko orodje.
Prepogosto se zruši na mojem Moto Z2 Play. Droid različice 7.1.1
se ne naloži. Samo črn zaslon z logotipom.
Zdelo se mi je težko igrati... Nisem natančno razumel, kaj moram narediti in od kod sem moral najti namige.... preiskal sem celotno mesto, vendar.... nisem našel veliko namigov. pa super grafika
Kar naprej me je zapiral, zato sem ga moral odstraniti
Zakaj ta igra vedno zahteva moje podatke o lokaciji? Zakaj potrebuje dostop do mojih podatkov in datotek? Pripravljen sem ji omogočiti začasni dostop, medtem ko sem dejansko uporabljal aplikacijo, vendar je še naprej pritiskala. Nisem mogel dejansko igrati igre, ker imam vrednote zasebnosti
Party Camp, Bodahn's Wares (Grandmaster Frost Rune) // Camp, Boddan Feddik Party Camp, Bodahn's Wares (Grandmaster Lightning Rune) // Camp,
Komaj sem začel igrati in igra se kar naprej zruši, ko se dotaknem česar koli, kot so vrata in predmeti.
Dal bi mu 4 zvezdice, če se ne bi tako pogosto zrušil na moji napravi
Zakaj aplikacija potrebuje takojšen dostop do moje lokacije in fotografij/videoposnetkov? Za takšno igro je to zelo sumljivo.
Dobro do sesutja in izbrisa shranjene igre
Kompleksno do točke izgube zanimanja. Namigi pravzaprav niso namigi, temveč uganke same po sebi.
Za nalaganje je bilo potrebnih 5 poskusov. Zakaj potrebuje dostop do lokacije in fotografij? Hard je moj tablični računalnik zrušil v 5 minutah igranja. Odstranjeno.
Čudovita pokrajina pa kar naprej zapusti aplikacijo, ko kliknem na stvari, zaradi česar je zelo težko napredovati, kar je frustrirajuće glede na to, da sem zasvojen
kakšne izkušnje? se ne bo odprla