Post by lihamribufor on Feb 10, 2022 19:13:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játék lehet. Azonban olyan ponton vagyok, amikor az alkalmazáson belül kell vásárolnom, és nem tudok. Nos, hát. Ideje másik időgyilkost találni.
A játék jó, és a 2. résszel kiegészített új kiegészítésekkel még addiktívabb lehet.
A játékvezérlők jól érzik magukat és érzékenyek. Úgy érzem, az alapvető fejlődés hiánya korán nem teszi olyan élvezetessé.
A játék jó és könnyen játszható, de a többi véleményhez hasonlóan nincs ügyfélszolgálat. Több mint egy hete felvettem velük a kapcsolatot az internetkapcsolati probléma miatt, és nem kaptunk választ. Jobban értékelnék, de a fejlesztők segítsége nélkül jelenleg nem teszem.
Jó játék huje gyerekeknek. 💀💀💀
Ha rajongsz az ingyenes toronyvédelmi játékokért és a stratégiai játékokért, az Empire Warriors Premium: Tower Defense Games egy kötelező
Game of Warriors استراتژی elai
A leírásban van néhány kép, ami nem illik a játékhoz. miért?
Ez nem Copy mert csak a Grafika Más (és pár dolog)
Élvezetes, van néhány dolog, amit ez a játék és más játékok másolnak át egymásból, de nagyon megköszörüli, ha hajlandó vagy rá.
Dragon Shadow Battle 2 Warrior - Alkalmazás letöltés
Annyira jól ment, hogy hirtelen a 26-os szinten ragadtam. Már nem kapok xp-t semmitől, az xp sáv csak üres. Nincs magyarázat, miért.
Download HKKdroid HKK Android telefonra APK [7 MB] (✓ Free) - HKKdroid APK ... Required tools of Power Cards Card Game (HKK) fans. ... Game of Warriors.
Game of Warriors Strategie jxg
4 csillagot adok rá, mert a térképen lévő szintek 70 szint után nehézkesek. Különben nagyon jó játék. Le kell töltenie és élvezni kell.
Nagyon szórakoztató és addiktív. Csak a bukás az, hogy néhány nap múlva alapvetően törölheti a játékot. A térkép törlése után nincs értelme a tartalék hősöket bekapcsolni, és az érmék értéktelenné válnak, ha mindent kihozol. Szórakoztató, de nem elég tartalom.
Ngyón jó unalmamba ezel jácok
menő
Nem számít, hogy csatlakozom-e az internethez vagy sem, a játék nem engedi, hogy összegyűjtsem az aranyat. Azt mondja, hogy kapcsolódnom kell, ami vagyok. Hadd csináljak meg minden mást, amire szükségem van, amihez internetre van szükség, csak a bájitalok és az arany nélkül
Jó, de a kiegészítések miatt nem értékelem ötcsillagosra, de nagyon jó játék, csak így tovább remélem lesz valami frissítés ( :
Élvezetes és könnyen beilleszthető, ha elkezdi megérteni a működését. Miután sokat játszottam vele, ismétlődővé válik, és sokáig kell várnom, hogy ékszereket gyűjtsek, így most a hirdetések egyre tolakodóak. Több pénzem van a bankban, mint amennyit el tudok költeni, az egységeim ki vannak fogyva (a hősökön kívül). A tábornokom elérte a max XP-jét.Most már csak az ékszereket kell gyűjteni a játék befejezéséhez.
Szórakoztató, de ismétlődő lehet. Nem fizetés a nyerésért. Elegendő idővel minden szintet meg lehet verni
Játssz a Grow Empire Rome játékkal Ehelyett ez egy szegény klón...
Kevés a pènz
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi qon
Ez egy jó játék, egy kicsit nehezebb, ahogy megy, és néhány hiba.
Jó játék👉👉💪💪🤘🤘
Jó játék. Főleg most megtanultam, hogyan kell újrakezdeni különböző stratégiákkal! A játék későbbi részében azonban a játék mesterséges intelligencia olyan sok hullámot hoz létre ellenséges számokkal, amelyeket szinte lehetetlen visszaverni, és a gyémánt eloszlás teljesen leesik!
Nagyon jó játék
Megnéztem ezt a játékot a playstoreban, és arra számítottam, hogy nagyon jó lesz. De nagyon rossz unalmas játék.
Jo jatek
nagyon jó. Nem laggos. Bár a grafikárol tudnék mondani ezt-azt.
😎😎😎😎😎🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹🌹💗💗💗💗
Game of Warriors Стратегически rpo
hd
Menő! Ez a játék nagyon klassz, de nem kapok több pénzt hullámonként! Több pénzt akarok hullámonként! Talán +15 hullámonként. A Boss küzdelemben a 35% bónusz igazságos! De még mindig menő. A Minecraft még mindig menőbb és korrekt.
Ez nem egy offline játék. Nagyon rossz játék, nem szeretem. Nagyon rossz nagyon rossz, még soha nem láttam ilyen játékot. A legrosszabb játék valaha. Vegyen leckét a sachin saga játékból. Javítsd ezt a játékot, és csinálj offline játékot. Rossz rossz. Nagyon rossz 😴😴😥😥
The Game of Warriors is an e-Sport Military Simulation game based on the Annual combat oriented Military competition" The Warrior
Remek kis játék szerintem. Nincs mit írni otthon, de a legtöbb mobiljáték nem. Nincs sok más, mint egy gomb megérintése, hogy néhány egységet kiküldjenek a támadó vagy védekező egységekkel való harcba, de ha nincs jobb dolgod, hajrá.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🍒🍊🍊
nem rossz
Egy bizonyos szint után LEHETETLEN továbbmenni, hacsak nem akarsz pénzt költeni. Értéktelen.
Jó
Jó játék. Készülj fel arra, hogy sok órát tölts játékkal, hogy elérd a játék végét, de a világ összes kolóniájának meghódítása után nincs jutalom vagy akár elismerés. Kiábrándító ebből a szempontból, de összességében egy kielégítő, de időigényes játék. A drágakövek vásárlása valódi pénzzel gyorsabbá tenné a játékot, de nem hajlandók fizetni SEMMILYEN játékért, csak azért, hogy egy kicsit szórakozzak az interneten. A kényszerített 30 másodperces hirdetések hihetetlenül bosszantóak minden kétperces játék után! Remélem sok türelmed lesz.