Post by lihamribufor on Feb 10, 2022 19:16:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulaatio rvo
Super to je hra super.
len preto, že je to na mobile, neznamená to, že je to odpad, ale je to nudné povedať 🙃
Ez pz, celkom fajn nie je to a take otrepane ako ostatne idle
Nejde mi nacitat moj stary ucet😒😒
Normal ale hudba zla
Gpod
Kačica
V určitom bode, keď sa syseľ objavil pre bonusovú hotovosť, VŽDY SOM mal „Načítavam video“ alebo „Zmeškať...“ už som ich NEMOHOL dostať; Nechal som jeden cez noc, aby som zistil, či by to fungovalo, ale nie - tak som ho odinštaloval. NIKDY by som nezaplatil za hru, ktorá týmto spôsobom aktívne šrotuje svojich bezplatných používateľov.
Jeho dobrá hra
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulacije nfpi
Mám veľký problém s hrou, pretože každé zapnutie alebo tajný lístok sa má pripočítať k zarábaniu artefaktov, ale zdá sa, že ten môj už dávno skončil...
2,5 roka po mojej prvej recenzii a pôžitok z tejto hry bol nasatý. Problémy s pádom – opravené Získajte 4x 7d multiplikátor – nerfovaný (zdanlivý FU pre skutočných nečinných hráčov) Získajte super manažérov – nerfovaný Získajte super hotovosť každé 4 hodiny – nerfovaný Získajte ďalšie multiplikátory – pekné Získajte 5min multiplikátory – skvelé Získajte 1h\1d+ multiplikátory – NIE (an zjavné FU pre skutočných povaľačov) Táto hra sa tak tvrdo zmenila na PLATENIE ZA VYHRÁVANIE, stratil som chuť hrať. Čakal som od vás všetkých Kolibri viac.
Popiči dobrá grafika atď
Mal som túto hru na svojom iPhone a myslel som si, že uloženie sa prenesie. Mýlil som sa. Toľko pokroku sa stratilo a neexistuje žiadny spôsob, ako sa pripojiť okrem Google Play Connect, možno moje deti urobili niečo zle, keď sa mi prvýkrát pokúšali pomôcť, ale mysleli by ste si, že ho prepojíte so službou Google Play alebo inými cloudmi (ktorých existuje iba jedna možnosť) by fungovalo.
Pridáva nefunguje. Po pozretí nedostanem žiadnu odmenu (odmenu mi poskytne iba 1 z 30). Pred pár mesiacmi to fungovalo. 🤷♀️
Mám Android v11 a táto hra spadne hneď, ako sa spustí. Verím, že sa to pokúša načítať reklamu, a hneď ako to urobí, hra úplne spadne. Nehrateľné, pretože keď spadne, úplne zamrzne a nedá sa hrať. Som nútený odinštalovať. Pamätám si, že táto hra bola pred pár rokmi veľmi dobrá. Teraz je to zničené... Škoda.
Mám veľa pokroku, ale nemôžem sa prihlásiť, takže som to prestal hrať. Ani teraz to nie je dobré ako predtým. EDIT:@kolibri Games No, skúšal som to mnohokrát. Nefungovalo to. Ale ďakujem za odpoveď.
Z pohľadu hry dobrá ale z pohľadu planéty asi nie je moc dobrá voľba
Na nižších úrovniach vás môže na chvíľu zamestnať. Reklamy nie vždy fungujú tak, aby zdvojnásobili vaše zisky. Pozeráte reklamu a potom sa nezobrazí žiadna odmena. Tento kúsok je znepokojivý, pretože sa to stáva pravidelne.
Hra mi sekne a musím spustiť znovu
Planet Bomber! Аркади yka
Konečne mi prišiel e-mail od človeka... no nevedeli mi pomôcť s mojím problémom na mojom telefóne. Prečo teda upgrade na 3 hviezdičky? Hru sa mi podarilo stiahnuť do počítača a funguje už niekoľko hodín. Uvidíme, či to bude fungovať aj naďalej. Oh, a prvýkrát po 3 rokoch sa môžem prihlásiť na FB a nielen na Google Play.
Blbost resetuje sa to
Nedal som tomu 5 hviezdičiek, pretože to nevyžaduje nákupy, aby ste sa dostali kamkoľvek, ale urýchľujú to. A uprednostňujem hry, ktoré nepotrebujú nákupy, aby dosiahli herný rast. Bude to napredovať bez nich, ale je to rýchlejšie s nákupmi v hrách.
Ja som hral ten najvacsi ostrov ked sa to nacitavalo vyhodilo ma to dialo sa mi to viac krat zase som musel cakat dvadsat pat dni na tie bronzove kluce podla mna nie velmi dobra hra
Veľmi dobrá hra
Vždy, keď hrám túto hru, dosť sa mi páči. Potom začnem klásť dôraz na to, či skutočne získam svoj čas na Cash 'em All.
Hra je zábavná, ale pri inovácii telefónu som ju uložil do cloudu, ale celý môj postup sa vynuloval, zarobil som viac ako 10 ac denne
1. Stratili ste niekoľko mesiacov hry. 6 baní na úrovni 800 a ďalších 14 nad úrovňou 400. Mince v oblasti 500 ao. Som rád, že som nikdy neminul skutočné peniaze na tieto aplikácie. Môžem ohodnotiť 0 hviezdičkami? 2. Posledné 2 dni pokroku, reklamy sa neprehrávajú, reklamy sú presmerované do obchodu Play. Hra sa znova načíta pri návrate z obchodu Play (takto som stratil svoj postup). Musíte vyriešiť tieto problémy.
Dobrá nečinná hra, odporúčam, ale po poslednej aktualizácii hra zamrzne, dlho načítava všetky míny alebo keď aktivujem manažérov. Opravte tento problém
Spur hra
Gg
Debilina
Po aktualizácii sa hra nikdy nenačíta.