Post by lihamribufor on Feb 10, 2022 19:22:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doktorlar Ameliyat Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doktorlar Ameliyat Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoğunu aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Doktorlar Ameliyat Oyunları 2022 version ▞▞▞
Oyun çok iyi reklamlar bir günde bitirebilirsin oyunu bitirdiğinde iyi çünkü daha fazla istemiyorum
Fikriniz iyi. Ama oyun çok yavaş ve her seviye öğretici görünüyor. Lütfen hızı ve seviyeyi iyileştirin...
хирург симулатор игре доктора Игре улога uqa
daha fazla indiriyor
Tavsiye arıyorsanız, bazılarını iyi duyarsanız. Bu uygulamayı indirerek zaman kaybetmeyin. Harika bir uygulama, yani zaman ve depolama alanı harcamak istiyorsanız. İndirmeyin, berbat. Buyrun, tavsiye 101.
Oyunum rahatsız ediyor başlamak istemiyor insanlar güzel bir oyun olduğunu ve sadece 5 aşamadan oluştuğunu söylediler.
Kalp Ameliyatı Oyunu çocuk seçiminde en iyisidir, sıradan doktor oyunu, sergery oyunları veya bakım simülasyon oyunları oynamayı seviyorsanız, o zaman size şiddetle tavsiye ederim. Şimdiye kadarki en trend stilize oyunu
Midem bulandı azdaha kus gibiydim oyun hiç güzel olmayan bir yapıdaysanız sizdekusacak gibi olursunuz😷
oyun cok guzel
Tek sorun reklamlar yoksa güzel oyun
Surgeon Simulator Doctor Games 角色扮演 hmb
Bu oyun çok reklam ve çok kötü 1 oyun kesinlikle tavsiye etniyorum
Bence denemeyin çok saçma güzel değil
Bu oyun harika. Tedavi hakkında çok şey öğretiyor. 😭🤞🥺🥺❤️ Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve. zevk alıyorum 🤞🤪💔❤️
Aslında oyun çocuklar için güzeldi, oyun eğlenceliydi ama benim için ilk operasyon biraz tuhaftı? Hastaya yeni kalp nakledildikten sonra, göğüs kafesinin kaybolan kısmını geri vermeden göğsündeki kesiği zaten kapatmak istiyor. Lütfen göğüs kafesinin kayıp kısmını geri verin.
çok kötü bir oyun bir yıldızı bile hak etmiyor ve çok sıkıcı
iyi gibi
Açık kalp cerrahisi ile ilgileniyorum ve her türlü beklentiye sahip olmak istiyorum bu uygulamayı oyun yatağı ve oyundan uçup gidiyor ilk önce konseptini beğeniyorum. Ancak oyun, işlem öncesi ve sonrası saygı ve müdahale açısından oldukça sıkıcı. Bu uygulamayı beğendim ve ilginç.
Son derece salak. Düşük kaliteli grafikler, tam ekran reklamlar, müziği kapatma seçeneği yok. Çocuklar için uygun
Güzel oyun ama reklamlar çok fazla. Bu yüzden sana 3 yıldız verdim
Doktorlar ve öğrenciler için de çok faydalı bir uygulama. Çocuklar böyle bilgili bir doktor oyunu uygulamasını oynamaktan mutluluk duyarlar. Tıbbi tedavi ve cerrahi hakkında bilgi sahibi olmak kolaydır.
Uygulamam için bizi beğendiğinizi yorumlayabiliyoruz.
Surgeon Simulator Doctor Games 角色扮演 hmb
🤔🤔😝🤤🤑😤
Çok kötü bir oyun yüklemeyin desek oda çok kötü
Açıkçası bunun iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hoşuma gidiyor ama bence her şey yaptığınızda bildiğiniz bir ok kullanmak zorunda kalmak yerine kendi işinizi yapmanıza izin vermeli.
Oyun çok kötü reklam'dan oynanmıyor. Tavsiye etmem!
Ben bu oyun kadar kötü gidiyor bu oyun biri bile hak etmiyor
Güzel ama çok reklam var
Tıp ve hastane mesleği hakkında çok temel düzeyde bilgi. Bu bir oyun ama öğrenme de yapılabilir. Geliştirici için başparmak yukarıya
Oyun çok güzel çok beğenilmek istiyenlere için
Bence bu oyun çok güzeldir bence♥️♥️♥️
Oyun grafikleri oynamak için başka bisi yok ama vakit geçirmek için oynanır
Oyunda daha çok ne oyun oynuyoruz ve yavaş yâvaş ilerliyor. iyi günler
MultiCraft — Build and Mine! Seiklusmängud bjrj
Hiç güzel indirmeyin neden : bölüm az, ve 2 de bir bölümün dışında bir yerde değil bölümleri çok kısa, belki ve biz götürebilir misiniz o bizede biz yapmalıyız arzum bu gerçekten bu hedefe 1'i hak etmek için sadece biz götürebilirsiniz
Doktor Olmak İstiyordum Artik Olmiycam Doktor Olmaktan Soyudum Hic Beyenmedim👎SJSJSJSJJSJJSJJSJJSSJSJJSJJSJSJSJSJSJSJDJDJDJSJDJSJDJDJJJDHDJDHDHDHHDHDHDBHDBJSJSJ
Reklamlardan çok fazla kesinti.
oyun çoooook kötü. İkide bir reklam çıkıyor, oyundan çok reklam var. Birde oyun 4 - 7 yaş için. Oyında çok seviye var ve sadece bir hastayı muayene edebilen, başka muayene olmak paralı. SAKIN YÜKLEMEYİN!!!!
Korkutucu olduğunu görüyorum ama seviyorum ve büyüdüğümde doktor olacağım 😷🤕😷🤕😷🤕😷🤕😷🤕😷🤕😷🤧🤢🤮🤧